معاون خدمات شهری و امور مناطق شهرداری اسلامشهر گفت: از همه امکانات برای روان‌سازی ترافیک معابر استفاده می‌کنیم.
سه شنبه, ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ ۱۳:۳۲ ۱۲
طبقه بندی: آخرین اخبار
چچ
معاون خدمات شهری و امور مناطق شهرداری اسلامشهر گفت: از همه امکانات برای روان‌سازی ترافیک معابر استفاده می‌کنیم.

معاون خدمات شهری و امور مناطق شهرداری اسلامشهر گفت: از همه امکانات برای روان‌سازی ترافیک معابر استفاده می‌کنیم.

معاون خدمات شهری و امور مناطق شهرداری از استفاده از همه امکانات شهرداری جهت روان سازی ترافیک پس از بارش برف شب گذشته خبر داد.

به گزارش مرکز ارتباطات شهرداری اسلامشهر، منوچهر صادقی معاون خدمات شهری و امور مناطق شهرداری اسلامشهر در توضیح این خبر گفت: همه همکاران در حوزه معاونت خدمات شهر و معاونین مناطق شهرداری از شب گذشته آماده باش بودند و بر سطح کل شهر نظارت می کردند.

وی خاطرنشان کرد: بارندگی از ساعت ۱ شروع شد و از ساعت ۳ شدت گرفت و هم اکنون با وجود استمرار بارندگی ولی شرایط جوی مساعد است و از ماده یخ زدا cam استفاده شده و یخ زدگی در سطح معابر نداریم و به همین خاطر تصادفات منجر به خسارت شدید هم نداریم و این باعث روان بودن ترافیک سطح شهر است.

صادقی در خصوص تجهیزات مورد استفاده گفت: تجهیزات مورد استفاده ۹ دستگاه تیغه برف روب که بر کامیون های مدیریت پسماند تعبیه شد، یک دستگاه گریدر شهرداری در سطح شهر و چهار دستگاه گریدر بخش خصوصی در مناطق شهرداری و برای راه گشایی معابر مورد استفاده قرار گرفت.

معاون خدمات شهری ضمن تاکید بر آماده باش همه نیروها افزود: تمامی خاورهای شهرداری برای پوشش ترکیب شن و ماسه ای که از قبل در انبار امانی داریم آماده هستند که در صورت نیاز مورد استفاده قرار بگیرد، از همه امکانات برای روان سازی ترافیک معابر استفاده می کنیم.

آدرس کوتاه شده: