برگزاری مراسم زیارت عاشورا در نمازخانه شهرداری منطقه یک در روز پنجشنبه 30 مهرماه از ساعت 7:45 صبح
سه شنبه, ۲۸ مهر ۱۳۹۴ ۱۳:۰۵ ۷۸
طبقه بندی:
  • آخرین اخبار
  • کاربران
چچ
برگزاری مراسم زیارت عاشورا در نمازخانه شهرداری منطقه یک در روز پنجشنبه 30 مهرماه از ساعت 7:45 صبح

برگزاری مراسم زیارت عاشورا در نمازخانه شهرداری منطقه یک در روز پنجشنبه 30 مهرماه از ساعت 7:45 صبح

ضمن عرض تسلیت ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) به محضر امام عصر(عج) و نایب برحقش امام خامنه ای(مدّ ظله العالی) ، به استحضار عزیزان همکار میرساند در روز پنجشنبه 30 مهرماه 94 مصادف با شب تاسوعای

ضمن عرض تسلیت ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) به محضر امام عصر(عج) و نایب برحقش امام خامنه ای(مدّ ظله العالی) ، به استحضار عزیزان همکار میرساند در روز پنجشنبه 30 مهرماه 94 مصادف با شب تاسوعای حسینی ، مراسم عزاداری با زمزمه ملکوتی زیارت عاشورا در محل نمازخانه شهرداری منطقه یک بر گزار میگردد.لذا از همکاران محترم دعوت میگردد در این محفل روحانی حضوور به هم رسانند.

اداره روابط عمومی شهرداری منطقه یک


سه صفت برجسته از ابعاد وجودی اباعبداللَّه علیه‌السّلام


برجستگى وجود اباعبداللَّه علیه‌السّلام داراى ابعاد است که هر کدام از این ابعاد هم بحث و توضیح و تبیین فراوانى به دنبال دارد؛ ولى اگر دو، سه صفت برجسته را در میان همه‌ى این برجستگیها اسم بیاوریم، یکى از آنها «اخلاص» است؛ یعنى رعایت کردن وظیفه‌ى خدایى و دخالت ندادن منافع شخصى و گروهى و انگیزه‌هاى مادّى در کار. صفت برجسته‌ى دیگر «اعتماد به خدا»ست. ظواهر حکم مى‌کرد که این شعله در صحراى کربلا خاموش خواهد شد. چطور این را «فرزدقِ» شاعر مى‌دید؛ اما امام حسین علیه‌السّلام نمى‌دید؟! نصیحت کنندگانى که از کوفه مى‌آمدند، مى‌دیدند؛ اما حسین‌بن‌على علیه‌السّلام که عین اللَّه بود، نمى‌دید .ظواهر همین بود؛ ولى اعتماد به خدا حکم مى‌کرد که على‌رغم این ظواهر، یقین کند که حرف حق و سخن درست او غالب خواهد شد. اصل قضیه هم این است که نیّت و هدف انسان تحقّق پیدا کند. اگر هدف تحقّق پیدا کرد، براى انسانِ با اخلاص، شخصِ خود او که مهم نیست .
یکى از بزرگان اهل سلوک و معرفت را دیدم در نامه‌اى نوشته است که اگر فرض کنیم – به فرض محال – همه‌ى کارهایى که نبىّ‌مکرّم اسلام صلّى‌اللَّه‌علیه‌وآله‌وسلّم انجام داد و هدفِ او بود که آنها را انجام دهد، انجام مى‌گرفت، منتها به نام یک کس دیگر، آیا در آن صورت پیامبر اسلام ناراضى بود؟ آیا مى‌گفت که چون به نام دیگرى است، نخواهم کرد؟ آیا این‌گونه بود؟ یا نه؛ هدف این است که آن کارها انجام گیرد؛ به نام چه کسى انجام گیرد، مهم نیست. پس، هدف مهمّ است. «شخص» و «من» و «خود» براى انسانِ با اخلاص اهمیتى ندارد. اخلاص را دارد، اعتماد به خدا را هم دارد. مى‌داند که خداى متعال حتماً این هدف را غالب خواهد کرد؛ چون فرموده است: «و انّ جندنا لهم الغالبون» خیلى از این جنودى که غالبند، در میدان جهاد به خاک شهادت مى‌افتند و از بین مى‌روند؛ لیکن فرموده است: «و انّ جندنا لهم الغالبون»؛ درعین‌حال غلبه با آنهاست .
خصوصیت سوم، شناختن «موقع» است. امام حسین علیه‌السّلام در فهم «موقع» اشتباه نکرد. در قبل از حادثه‌ى کربلا، ده‌سال امامت و مسؤولیت با او بود. آن حضرت در مدینه مشغول کارهاى دیگرى بود و کار کربلایى نمى‌کرد؛ اما به مجرّد این‌که فرصت به او اجازه داد که آن کار مهم را انجام دهد، فرصت را شناخت و آن را چسبید؛ موقع را شناخت و آن را از دست نداد. این سه خصوصیت، تعیین کننده است. در تمام ادوار نیز همین‌طور است؛ در انقلاب نیز همین‌گونه بود. امام ما هم که مى‌بینید این‌قدر خداى متعال او را به مقام رفیع رساند – و رفعناه مکانا علیّا- و على‌رغم همه‌ى عوامل در سرتاسر دنیاى مادّیت و استکبار که مى‌خواستند او را محو کنند، به فراموشى دهند و کوچک کنند، او را حفظ و بزرگ کرد و ماندگار و جاودان نمود، علّت همین بود که این سه خصوصیت را داشت: اوّلاً با اخلاص بود و براى خود چیزى نمى‌خواست؛ ثانیاً به خداى خود اعتماد داشت و مى‌دانست که کار و هدف، تحقّق پیدا خواهد کرد – به بندگان خدا هم اعتماد داشت – ثالثاً زمان و «موقع» را از دست نداد. در لحظه‌ى لازم، اقدام لازم، صحبت لازم، اشاره‌ى لازم و حرکت لازم را کرد .


                                                                                 مقام معظم رهبری( مدّ ظله العالی انشاله)


آدرس کوتاه شده: