پنجشنبه, ۱۳ آذر ۱۳۹۳
۱۳:۰۵
۷۱
طبقه بندی:
آخرین اخبار
مجموعه دارالقرآن شهرداری اسلامشهر در راستای تشریح برنامهها و عملکرد خود، بادعوت از اصحاب رسانه، به ارائه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته پرداخت.
مدیر دارلقرآن در این نشست خبری، اسلامشهر را قطب قرآنی کشور توصیف کرد و با اشاره به درخشش اسلامشهر در عرصههای قرآنی گفت: انس با قرآن از جمله اموری است که همواره از سوی مقام معظم رهبری به آن تأکید شده و ما نیز باید تلاش کنیم تا در این مسیر، از هیچ کوششی فروگذار نکنیم.
حجتالاسلام مرتضی صفریتبار ادامه داد: بنا به دستور رهبر انقلاب جامعهای که 70 میلیون جمعیت دارد باید 10 میلیون حافظ قرآن داشته باشد و لذا از میان هر هفت نفر باید یک نفر را در این مسیر هدایت کرد.
مدیر مرکز دارلقرآن شهرداری اسلامشهر افزود: در جهان اسلام، ایران را به عنوان مهد قرآن میشناسند و در ایران نیز قاریان و حافظان بسیاری از اسلامشهر طلوع کردهاند که همین امر موجب شده تا انتظارها در این عرصه از اسلامشهر نسبت به دیگر نقاط کشور بالاتر باشد.
صفریتبار تصریح کرد: رهبر انقلاب اسلامی ایران فردی فقیه، عالم، سیاستمدار، عابد و زاهد هستند و همواره از قرآن به عنوان دوای تمام دردهای بشر یاد میکنند و تأکید میکنند که ما اگر بتوانیم قرآن را جذب کنیم توانایی درمان جامعه را هم مییابیم.
مدیر دارالقرآن شهرداری اسلامشهر ضمن یادآوری آغاز فعالیت دارلقرآن از سال 83 عنوان کرد: دارالقرآن شهرداری اسلامشهر همزمان با سالروز ولادت امیرالمومنین در 13 رجب سال 83 آغاز بهکار کرد و تا کنون نزدیک به 50 هزار نفر از نظر کلاسی و 30 هزار نفر حقیقی از فضای قرآنی دارالقرآن شهرداری اسلامشهر و امکانات آن بهرهمند شدهاند.
وی اظهار کرد: امسال رشتههای قرآنی دارالقرآن شهرستان به 26 رشته در 5 فصل رسید که از جمله آنها میتوان به تفسیر قرآن توسط امام جمعه شهرستان اسلامشهر، کلاسهای مهدویت با تدریس امام جمعه واوان، سبک زندگی قرآن، علوم قرآنی و نهجالبلاغه اشاره کرد.
نهضت حفظ قرآن در مدارس و مساجد
صفریتبار با اشاره به مشکلات اقتصادی موسسات قرآن شهرستان گفت: جای نگرانی دارد که برخی موسسات قرآنی به دلیل مشکلات اقتصادی در حال رکود هستند و کار برخی از این موسسات به تعطیلی کشیده است.
وی ابراز داشت: سعی شده است تا هزینههای موسسات و متقاضیان کاهش داده شود و در همین راستا هماکنون بیش از 500 نفر بدون پرداخت هزینه از شعبات موسسات قرآنی شهرستان استفاده میکنند و این موضوع در شرایطی است که طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، در این موسسات، مربیان قرآنی هیچ هزینهای دریافت نمی کنند.
مدیر دارالقرآن شهرداری اسلامشهر خاطرنشان کرد: برخی از نقاط اسلامشهر مانند مسکنمهر ضیاآباد، شهرک امام حسین (ع) و واوان نیازمند شعبات قرآنی هستند،اما سعی شده است در این نقاط نیز جهت فعال بودن کلاسهای قرآنی از سایر اماکن مناسب استفاده شود.
وی با اشاره به فرمایش رهبری در خصوص نهضت حفظ در مدارس و مساجد گفت: از سال 91 و بعد از فرمایش رهبر معظم انقلاب، بحث حفظ در مدارس و مساجد شروع شد و در حال حاضر 11 هزار و 300 نفر در 329 مدرسه شهرستان و همچنین 560 نفر در 28 مسجد شهرستان در نهضت حفظ قرآن مشارکت دارند.
توجه علما و مراجع به اسلامشهر
مدیر دارالقرآن اسلامشهر بار دیگر ضمن تاکید بر جایگاه ویژه اسلامشهر در فعالیتهای قرآنی در سطح کشور،اظهار داشت: پیرو فعالیتهای قرآنی توجه خاص علما و مراجع به اسلامشهر معطوف شده است و توجه بیشتری به شهرستان میشود که از جمله آن میتوان به مواردی همچون پیام مراجع و علما برای همایش قرآنی اسلامشهر در دهه فجر، توجه اداره اوقاف و دیگر اماکن متولی قرآنی به شهرستان، توجه نمایندگان مجلس به شهرستان و پیگیری مشکلات اسلامشهر و حضور چهرههای قرآنی مطرح کشور همچون حجتالاسلام طباطبایی در شهرستان اشاره داشت.
صفریتبار همچنین با اشاره به فعالیت دارالقرآن اسلامشهر در فضای مجازی، بیان داشت: کلاسهای مجازی در فضای سایبری یکی از زمینههای نشر معارف و قرآن در اینترنت است که تاکنون توانستهایم در فضای سایبری 10 کلاس به دارالقرآن اسلامشهر اختصاص دهیم.
مدیر دارالقرآن خاطرنشان کرد: در این کلاسهای مجازی افرادی از آذربایجان غربی،اصفهان،شهرکرد و سایر نقاط کشورمان مشارکت دارند.