EN
ورود کاربران
همزمان با بیست و هفتم اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی، مسعود مرسلپور فرماندار اسلامشهر، از روابط عمومی های فعال شهرستان تقدیر کرد.
به گزارش مرکز ارتباطات شهرداری اسلامشهر، مرسلپور ضمن تبریک هفته ارتباطات و روابط عمومی به فعالان این حوزه ، اظهار داشت: عملکرد و خدمات ارزنده سازمان ها باید بدرستی و بخوبی به مردم اطلاع رسانی گردد و روابط عمومی ها میبایست ضمن انتقال گلایه های مردم به مسئولان، با مردم هم سو شده و راهکارهای اجرایی رفع مشکلات را ارائه نمایند.
وی با اشاره به حساسیت و تاثیرگذاری کار روابط عمومی ها، تصریح کرد: از آنجا که روابط عمومی ها چشم و گوش و سخنگوی ادارات هستند مدیران باید نقش و ارزش روابط عمومی را در برقراری ارتباط دوسویه با شهروندان دریابند و به آن اهمیت بدهند.
در پایان جلسه فرماندار اسلامشهر از تعدادی از مدیران فعال روابط عمومی ادارات شهرستان از جمله روابط عمومی شهرداری اسلامشهر با اهدای لوح سپاس تجلیل نمود.